Categories
Noticies

Presentació Ral·li 2020

Aquí tenim l’enllaç al video  de las fotos i dels autors que s’han presentat al nostre Ral·li 2020 “Trofeo La Premsa”,  que vàrem cel·lebrar el passat diumenge 27 de Setembre 2020.

Des d’aquí enviem un molt fort agraïment a tots els que van acostar-se a Vilafranca del Penedès per companyar-nos en aquesta festa fotogràfica.

Enhorabona als guardonats i a tots plegat un esperem de nou l’any que vé.

Agrïment també a Nou Sumape pel seu patrocini, al Casal Societat La Principal per cedir-nos les seves instalalacions i a la correduria de Assegurances Anna Alasraki pel seu suport.

Link Ral·li Vilafranca

2 respostes a “Presentació Ral·li 2020”

Ara veig que tots aquests anys que he concursat al Ral·li anava ben equivocat, creient-me que les fotos havien de ser fetes a Vilafranca, i que fins i tot podien ser d’arxiu, sempre que compleixin amb els temes. Clar, les bases no ho diuen, només consigno la meva candidesa i ingenuïtat.

Hola Climent, aquest any a l’hora de fer la inscripció ja varem avisar a tothom que podien anar cap a casa o a on vulguessin a fer las fotos. Nosaltres només voliem que fossin fetes aquell dia, i que la gent no es reunis en massa quantitat pel tema del Covid19. Creiem que varem avisar a tothom.
si angú no es va enterar, li demanem disculpes peró ens sembla que era una tónica nostre el recalcar que es podien fer les fotos a tot arreu.
En tot cas disculpens si en algún cas no ha estat així, peró no fou la nostra intenció de deixar fer trampes.
josep catasús

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *