Premi Catalunya 2018

Jordi Ventura Carbó

Premi Catalunya 2018

El Premi Catalunya es una competició que organitza cada any la Federació Catalana de Fotografia per premiar al fotògraf que ha obtingut més guardons i acceptacions de les seves fotografies.

Durant tot un any sencer els fotògrafs que estan adherits a la Federació, van acumulant punts per les fotos que han estat premiades i/o seleccionades, per tots els salons, circuits i concursos que s’organitzen arreu de Catalunya, siguin tant de nivell local, com Nacional, Estatal i també Internacional.

Cada any son al voltant de uns 500 fotògraf, aficionats o professionals els que van sumant aquests punts.

A l’acabar l’any, els 10 primers de la llista, tenen opció al premi, i han de presentar una col·lecció temàtica de 5 fotografies que son valorades per  un jurat independent  que resolt qui es el guanyador al Premi Catalunya.

Juntament amb la col·lecció de les 5 fotografies,  també han de fer un audiovisual de resum de les seves obres i presentar el seu currículum fotogràfic. Tot aquest conjunt es lo que ha de valorar el jurat per donar el premi final.

El premi de l’any 2018 aquest guardó, el més important que considerem que te el nostre país, l’ha guanyat el nostre soci del Club Diafragma, Jordi Ventura Carbó.

Aquí us presentem la col·lecció guanyadora.

Feliciteu-lo i gaudiu de la seva visió.

Col.lecció Premi Catalunya 2018

Video exposició Premi Catalunya 2018