Categories
Noticies

Veredicte XVI Ral·li Fotogràfic 2020

Ahir diumenge 04/10/20 vàrem celebrar a Vilafranca del Penedès, als locals del Casal Societat La Principal, el Veredicte del nostre ja tradicional Ral·li Fotografic, que com cada any fem per les Festes de la Mercè.

El vam fer a porta tancada, només amb el Jurat i els membre de la Junta Directiva com a precaució pel COVID19 que estem patint

El jurat ha estat integrat per tres membres del cos de Jurats  de la Federació Catalana de Fotografía, el Sr. Ulises Gazques Martinez del Prat de Llobregat, el Sr. Miquel Peiró Crespi de L’Hospitalet i el Sr. Joan Carles Lizancos Garcia d’Esparreguera.

A tots ells els agraïm l’esforç i la dedicació que varen dedicar en aquest veredicte.

Adjuntem l’Acta Final amb el nom dels guardonats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *