Categories
Noticies

Veredicte del tema “Deports”

El veredicte del tema deports, últim tema del Concurs Social de Regularitat 2019-2020, ha estat fet pel nostre company i forògraf  Txema Lacunza de Sabadell. 

El Txema es membre de la Junta de la Federació Catalana de Fotografía, pertany al cos de Jurats i ha estat premi Catalunya dúes vagades, a mes guanyador de molts altres premis nacional i Internaionals de recunegut prestigi que aquí no podem descriure.

Com que amb el tema del COVID-19, no podem fer els veredictes de forma presencial, ens va proposar de gravar el fallo sencer,  i fer la explicació de  la puntuació que ha donat a cada fotografía de les presentades. 

Des de aquí le enviem el nostre agraïment i tot seguit podeu veure el video d’aquest veredicte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *