Premi Nacional de Fotografía 2020

Jordi Ventura Carbó

El nostre soci Jordi Ventura Carbó, acaba de guanyar el PremioNacional de Fotografía, que organitza la Confederación Española de Fotografia, petanyent a l’any 2020.

Aquest premi només hi poden participar els guanyadors de cada una de les Federacions Regionals que hi ha a tot Espanya, i consisteix en presentar una col·lecció de 10 fotografíes inèdites, entre les que es fa el veredicte final per declarar el millor d’Espanya.

En Jordi va quedar primer l’any 2019 al Premi Nacional de Catalunya i per aquest motiu ha pogut representar a Catalunya en aquest premi Estatal.

Aquest Concurs es va posar en marxa per primer cop l’any 1.992 amb la intenció de distingir a aquells artistes, que dins la seva modalitat, hagin destacat en la formació, promoció i elaboració de la Fotografía Artística, i dins la llista de guardonats hi trobem grans fotògraf de renom de tota la península Ibèrica.

Ha quedat el primer, i des del Club Diafragma li reconeixem aquest gran mèrit, i li donem la nostra mes sincera Enhorabona!!!

Aquí teniu la col·lecció premiada en elprimer lloc.